Site Loading

Den siste uken har Bitcoin SV blitt fanget mellom 200 og 240 dollar. Kjøpere kan ikke prøve på $ 260 motstand på grunn av prisbegrensning. Mynten handler over $ 200, men er begrenset i en prisklasse.

Opprinnelig gjorde kjøpere to forsøk på å bryte motstanden på $ 240, men til ingen nytte. På hvert forsøk vil markedet falle til $ 210 lavt og gjenoppta konsolidering over dagens støtte. I dag handler Bitcoin Trader for 230 dollar i skrivende stund.

Markedet viser ingen tegn til oppovergang ettersom prismomentumet er svakt

BSV vil forbli i konsolidering, bortsett fra at nøkkelnivåene i markedet er brutt. I dag, hvis markedet runder over $ 230, vil fremdriften fremdrive prisen for å bryte motstanden på $ 240. Det kan hende at det er sannsynlig at en retest på $ 260 overhead motstand. Når markedet konsolideres, kan støtten på $ 200 bli brutt av salgspress. Et brudd under støtten vil synke BSV til det laveste $ 180 eller $ 160.

Bitcoin SV-indikatoravlesning

Kryptoen har en sjanse for ytterligere bevegelse oppover ettersom prisen er over EMAs. BSV vil stige hvis kjøpere holder pris over EMA-ene. Bitcoin SV er i et bullish momentum da markedet er over 60% rekkevidden for den daglige stokastiske.

Hva er neste retning for BSV / USD?

Så lenge prisen er over EMA-ene, vil markedet gå oppover. I følge Fibonacci-verktøyet testet en rød stearinlyskropp 0,618 Fibonacci retracement nivå. Denne retracement stearinlyslegemet er enten grønn eller rød bestemmer myntenes mål. Mynten vil stige og nå 1.618 forlengelsesnivå eller $ 300 høy.

Close