Top Trader Scott Melker analyseert Ethereum, XRP en Litecoin, voorspelt massale Altcoin Breakout tegen Bitcoin

Cryptostrateeg Scott Melker detailleert zijn huidige vooruitzichten op Bitcoin, Ethereum, Litecoin en XRP.

BTC naar ongeveer 62.000 dollar

Melker zegt dat de dip van BTC naar ongeveer 62.000 dollar nadat Coinbase woensdag op de beurs klapte geen verrassing is.

„Dat is een echt, echt klassieke tekstboekhandel, zoiets. Nu, zoals je weet, wanneer je deze verhandelt, zet je het niet precies op de lijn, je spreidt orders boven, onder, precies op de lijn, zodat je het vangt. Je vult misschien niet een volledige positie, maar je wilt ook niet voorgetrokken worden door walvissen.“

Als Bitcoin om de een of andere reden onder dat $62.000 niveau breekt, zegt Melker dat hij op zoek zou gaan naar een trade rond het $60.000 gebied als een retest. Melker blijft bullish op Crypto Code, al verwacht hij bovenmatige rendementen in de altcoin-markt.

„Bitcoin is het belangrijkste activum ooit gecreëerd. Als ik één ding moest kiezen om vast te houden, zou het BTC zijn. Dat gezegd hebbende, als je een TRADER bent (geen belegger), is de onevenredig grote upside vanaf dit punt waarschijnlijk in altcoins. Het is veel waarschijnlijker dat ze je waanzinnig rijk maken.“

BTC en geen tekenen vertoont van stoppen

Als een primair voorbeeld zegt Melker dat Ethereum stilletjes aan het uitbreken is tegenover BTC en geen tekenen vertoont van stoppen. Hij hoopte een trade uit te voeren in het $2.200 gebied, maar tot nu toe heeft de op een na grootste cryptocurrency niet teruggekeken.

De handelaar voorspelt dat Litecoin (LTC) op korte termijn $347 zal raken. LTC wordt verhandeld op $273,75 op het moment van schrijven, volgens CoinGecko.

Melker is ook bullish op XRP en merkt op dat de rechtszaak van de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) tegen Ripple nu de prijs van de activa lijkt te stimuleren.

„Het is verbazingwekkend wat er gebeurt als het bedrijf niet verkoopt en die munten uit het aanbod worden gehaald. Je hebt tonnen vraag, FOMO (fear of missing out), en geen grote spelers die er in verkopen. Dus ik denk dat dat de reden is waarom we deze aanhoudende kracht zien en het zou kunnen blijven doorgaan als de FOMO blijft … Voor mij is op dit moment elke dip op XRP waarschijnlijk om te kopen.“

XRP wordt verhandeld op $ 1,77 op het moment van schrijven, bijna een stijging van 92% in de afgelopen zeven dagen, volgens CoinGecko.